Finnlamelli hirsirakennukset

Finland Consult Oy LKV välittää Finnlamellin laadukkaita hirsitaloja.

Elämän suuria päätöksiä tehtäessä harkitsemme niitä tarkkaan ja haluamme onnistua niissä. Miksi Sinun kannattaisi valita juuri Finnlamelli talotoimittajaksesi?

Finnlamelli Oy perustettiin vuonna 1995. Vaikka yritys on suhteellisen nuori, eivät tekijät ole aloittelijoita vaan huippuluokan ammattilaisia, joilla on hallussaan parhaiden lamellihirsitalojen syntysanat. Yrityksen johtohenkilöissä jatkuu teollisen hirsituotannon vankka perinne.

Finland Consult Oy LKV välittää Finnlamellin laadukkaita hirsitaloja.

Ota yhteyttä myynnistä vastaavaan Veijo Laukkaseen, +358 50 464 6500 ja kerro mitä Sinulla on mielessä, näin pääset käsiksi unelmiesi kotiin tai vapaa-ajan asuntoon!
 
Tutustu Finnlamellin tuotteisiin tilaamalla ilmainen esite. Finnlamellilta löytyy laadukkaat hirsitalot, huvilat, kesämökit, saunat ja muut pihapiirin rakennukset vakiomallina tai juuri Sinun toiveittesi mukaisena mallina.

Jyrki Karjalaisella on pitkä kokemus Finnlamellin hirsitaloista ja hän on rakentanut näitä asiakkailleen menestyksellisesti jo vuosien ajan. Jos haluat tietoa rakentamiseen liittyvistä ratkaisuista, ota yhteyttä Jyrkiin.

©2017 Finland Consult Oy LKV. All Rights Reserved.

Search